Cautare

16897 de rezultate pentru "de trei ori da" (8.44 secunde)
In articolul de saptamana trecuta am emis ipoteza ca aceasta maturizare inseamna, foarte probabil, atingerea unui nivel in care originalitatea si specificitatea noastra nu se vor narui la intalnirea cu cele ale unor hipercivilizatii.
Motiunea de Cenzura initiata de Uniunea Social Liberala, impotriva Codului Muncii a picat, insa alianta proguvernamentala a pierdut. ... De miercuri, 16 martie, Emil Boc nu mai poate fi considerat primul ministru al Romaniei. Adica nici macar de forma, cu numele, cum era pana acum.
Gandul de a-si pierde mintile pe masura ce imbatranim este terifiant si situatia etse agravata de faptul ca - pana acum - se stia ca sunt putine mijloacele prin care putem intarzia sau evita boala Alzheimer, cea mai raspandita forma a dementei.
Entitatea insultabila Povestea cu hipo-lasagna pare sa nu se fi ispravit, iar tambalaul nascut de intreaga poveste continua. Acum expertii in cotletul de armasar de pe la televiziunile britanice au gasit potrivit sa se bage putin in seama si sa arunce niste bulgari de rahat in directia Romaniei.
De ce Romania se afla printre tarile cu risc ingrijorator de accidente vasculare ? • Prof dr Dafin Muresanu, presedintele Societatii pentru Studiul Neuroprotectiei si Neuroplasticitatii si al Societatii de Neurologie din Romania:
BERBEC Este un an cu multe schimbari majore si schimbarile astea pot veni sau surveni de la o zi la alta.
Intre rarele cuvinte de apreciere rostite de Europa la adresa Romaniei, la loc de frunte se afla faptul ca forta de munca de aici e pe cat de ieftina pe atat de bine calificata.
Nu mai e de mult o noutate faptul ca multi europeni cu staif nu doar ca incurca Bucurestiul cu Budapesta, dar, pretinzand ca stiu cate ceva despre romani, cred doar ca acestia sunt cam tuciurii si mult prea indemanatici la cotrobait prin buzunarele, magazinele ori conturile lor de pe Internet.
Minati mai, mai intr-o parte, Ca anul ce ne desparte De cel care s-o gatat Cu nimic nu s-o schimbat. S-o sculat mai an Badica Traian Si ne-a ordonat Ca un sef de stat Sa traim mai bine, D a n-a spus si cine.
Aproape ca am uitat sa salut decizia autoritatilor (ha!) de a se suci in privinta ideii ca jurnalistii care publica imagini precum cele cu Remes si caltabosul sa faca puscarie.
Totodata, deputatii au mai adoptat si o hotarare prin care se modifica Regulamentul Camerei, in sensul ca numarul membrilor dintr-o comisie sa nu mai aiba limita minima de 13. Dupa impartirea locurilor, este previzibila o dominatie a PSD, PUR si PRM in functiile de sefi de comisii.
Liderul comisiei de etica din PNL, Adrian Iorgulescu, a anuntat la sfarsitul saptamanii trecute ca cei trei disidenti liberali risca sanctiunile cele mai drastice daca vor continua sa actioneze in aceeasi maniera.
Senatorul Titus Corlatean, Ministrul de Externe al Romaniei, a sustinut o Declaratie politica, cu ocazia ratificarii de catre Senatul Romaniei a Acordurilor de Asociere intre Uniunea Europeana si Republica Moldova, Georgia si Ucraina, pe care o puteti citi in continuare.
Pentru urmatoarele trei luni se estimeaza o crestere a activitatii din industrie, din comertul cu amanuntul, servicii si o scadere a activitatii din constructii, fata de cele trei luni anterioare.
Atat apartamentele, cat si terenurile intravilane, la care se adauga vilele cu doua sau trei etaje se vand pe bani grei, preturile crescand, in numai un an de zile, cu peste 40%, iar fata de primele luni ale anului cu circa 15-20%.
Gaz Metan Severin e pusa la incercare astazi de Chindia, dar oficialii de la Dunare sunt siguri ca Bondrea si compania vor obtine un rezultat pozitiv Desi s-a facut comoda pe locul trei in clasament, pozitie care ar putea echivala cu promovarea in Liga I, Gaz Metan Severin stie ca lupta se va da pana in ultima secunda si si-a propus sa bifeze succese in toate cele patru etape ramase de disputat.
Gazarii au luat licenta, dar vor afla abia maine, dupa sedinta Comitetului Executiv, daca vor promova in Liga I direct de pe locul trei sau daca vor sustine un meci de baraj cu FCM Targu Mures Formatia olteana Gaz Metan Severin si-a asigurat locul trei in seria a doua din liga secunda si, beneficiind de decizia Timisoarei (locul doi) de a-si retrage licenta, ar trebui sa promoveze in Liga I, conform regulamentului FRF in vigoare.
Romanii care doresc sa beneficieze de un sejur de 6 - 10 zile de refacere si intretinere a sanatatii pot opta pentru oferta Organizatiei Patronale a Turismului Balnear din Romania, care a lansat programele O saptamana de refacere”, Hai la bai!”, Decada balneara” si Wellness balnear”.
Trimis in judecata pentru o evaziune fiscala de 2,8 milioane de lei, Viorel Calin, patronul SC Cavi Imexco SRL - firma care a modernizat Gara Craiova si a reamenajat Piata Garii, a fost condamnat de Tribunalul Dolj la trei ani de inchisoare Viorel Calin, patronul si administratorul SC Cavi Imexco SRL, a fost retinut pe 14 decembrie 2010 si acuzat de procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Craiova de evaziune fiscala, fals in inscrisuri sub semnatura privata si nevirarea contributiilor cu retinere la sursa.
Ne pregatim de inmormantare? Piata cotidianelor nationale generaliste este formata din numai sase titluri, iar vanzarile sunt in picaj direct de la un an la altul. In primele trei luni ale anului s-au cumparat cu 8 milioane mai putine exemplare decat anul trecut.
google-analytics.com